SM-liiga >> Lomakkeet ja säännöt

SM liiga Play Off ja karsinta otteluohjelma

SM liiga Play off ja mestaruussarja karsinnat

1 divisioona karsinnat

SM liigan 1 divisioona karsinnat

Säännöt

Karsinta ja Play-offs tiedote

SDL pidättää oikeuden muutoksiin

Muistutuksena kevään peleihin, pienet tarkennukset sääntöihin: 

Kilpailukalenteriin merkityt päivät ovat ohjeellisia ja joukkueet voivat siirtää keskinäisiä pelipäiviä ja aloitusaikoja, kuitenkin sillä edellytyksellä, että pelit ovat pelattu 9.4.2022 mennessä. Sovitusta siirrosta lähetetään sähköposti liigasihteerille ja siirrettyjen ottelujen yhteyshenkilöille heidän kuittaustaan varten.

Pelit aloitetaan 11.30, pelit voi aloittaa myös aikaisemmin joukkueiden niin sopiessa.

Kaikissa sarjoissa voidaan pelata vajaalukuisena, myös mestaruussarjassa; miehissä kolmella ja naisilla kahdella pelaajalla. Vajaalla pelaamisesta ei tule rikemaksua. Kertalisenssi on sallittu myös mestaruussarjassa. 

Jos joukkue jostain syystä joutuu luovuttamaan, luovutusmaksu on 50 euroa. Luovuttaminen tarkoittaa, että joukkue suljetaan sarjasta, pelit mitätöidään, sarjapaikka menetetään ja seuraava kausi aloitetaan 2 divisioonasta. Pelaajien keräämät pisteet ja tilastot jäävät voimaan.

Play-Offs ja karsinnat pelataan kaksipäiväisinä 7.-8.5

SM-Liiga kausi 2021-22

Miesten sarjoissa ja naisten 1 divisioonassa ottelukierroksella 2 joukkuetta pelaa kaksi erillistä ottelua. Ottelu sisältää miesten sarjoissa 8 peliä ja naisten 1 divisioonassa 6 peliä.

Naisten mestaruussarjassa pelataan yksi 10 pelin ottelu, joista viimeinen on joukkuepeli. Joukkuepeli pelataan erä kerrallaan 4 voittoon asti seuraavasti:  1-1, 2-2, 3-3, 1-2, 2-3, 3-1.  Tilanteen ollessa tasan joukkueet voivat valita ratkaisuerän heittäjän.

Miesten 1 divisioonassa pelien välillä voi vaihtaa yhden pelaajan, miesten 2 divisioonassa ja naisten 1 divisioonassa pelit voi heittää vaikka kokonaan eri joukkueella. Mestaruussarjassa vaihdot eivät ole sallittuja.

Jos käytössäsi on vanhempi excel versio ota käyttöösi xls versio, uudemman xlxs version kaikki kaavat eivät toimi välttämättä vanhemmissa versioissa. Google Sheet vaatii xlxs version. Suositeltavaa olisi käyttää virallista excel ohjelmaa.

Pöytäkirjat on päivitetty ja tällä hetkellä laitteiden ja ohjelmaversioiden kirjo on niin valtata, jotta olisi ehdottoman tärkeää testata niiden toimivuus omalla koneella ja käytössä olevalla ohjelmalla välittömästi.

Tallenna tarkistettu pöytäkirja koneelle ja nimeä se alla olevan ohjeen mukaisesti.Lähetä saman ohjeen mukaisesti nimetty sähköposti mahdollisimman pian pelien jälkeen  liigasihteeri.sdl@gmail.com.

Tulosten käsittelyn nopeuttamiseksi voisit laittaa pelien lopputulokset sähköpostin viestiksi

Sarja, lohko, krs, joukkueet

Esim.
MM K2 Samuli Blues Päkki Darts
NM K2 joukkueet
M1 L1 K2 joukkueet
N1 L1 K2 Joro DC Ohari DC 1 Pogostan Tikka
M2 L10 K2 Jam Darts 2 DC Seven Bakers 1 Hot Rod DC 2

ja lähetä sähköposti osoitteeseen liigasihteeri.sdl@gmail.com

Säännöt

  • Säännöt 2022-23 Tulossa piakkoin 

Karsinta ja Play-offs tiedote

SDL pidättää oikeuden muutoksiin